Facebook

Meleg ollós hajvágás

Bejelentkezés: 06302017478

Hívjon bátran!

Meleg ollós hajvágás Jaguár TC400


Meleg ollóval a hosszú és egészséges hajért 8.000 Ft-ért

Sok nő vágya, hogy haja szép hosszú, egészséges és csillogó legyen. Sokan évekig szenvednek, hogy hajuk legalább pár centivel hosszabb legyen, azonban, ez alatt az idő alatt a hajvégek sajnos eltöredeznek, ezért vágni kell belőlük.

A meleg ollós hajvágás megoldás mindkét problémára, mivel lezárja a hajvégeket, így megtartja a szálak nedvességtartalmát, ami gyorsabb hajnövekedést és egészségesebb tincseket eredményez.

Hosszú és csillogó

A meleg ollós hajvágás bármilyen hajtípusnál alkalmazható, legyen akár hosszú vagy rövid, vékony vagy vastag szálú a hajkoronád. Az eljárás lényege, hogy a fodrász a meleg pengék segítségével lezárja a levágott hajvégeket, így – a normál hajvágással ellentétben – a proteinek és a természetes nedvesség a szálakban maradnak. A bezárt vitaminok segítik a haj regenerálódását, így hajad nemcsak egészségesebb lesz, hanem gyorsabban is fog nőni. E technika segítségével hajad akár másfél centit is nőhet egy hónap alatt, míg a hagyományos technikával átlagosan egy centivel lesz hosszabb.

Vége a töredezett hajvégeknek

Mint azt már említettük, a meleg ollós vágás egyik pozitívuma, hogy a haj megőrzi természetes nedvességét, ezért nem lesz száraz és töredezett a hajvéged. Azzal, hogy lezárja a hajszálak felületét, hajunk kevésbé lesz kitéve a környezet káros hatásainak. Természetesen ezt nem azt jelenti, hogy el kell dobnunk a jól bevált hajápolóinkat, csak azt, hogy nem kell többé az összes hajvég ápolót felvásárolnunk ahhoz, hogy hajunk csillogó és egészséges legyen.

A meleg ollós hajvágás árai változóak a haj hosszától és a szalontól függően. Vannak szalonok, ahol a normál technikával azonos áron, van, ahol annak háromszorosáért vágják le ezzel a módszerrel a hajad. Bár a többszörös ár első hallásra kicsit húzós lehet, hosszú távon megéri, mivel egy meleg ollós vágás után sokáig nem kell fodrászhoz menned és nem kell minden pénzed hajápoló szerekre költened!

Mindenképp nézz körül az interneten, mielőtt elindulnál hajat vágatni, mert nem mindenhol dolgoznak ezzel az eljárással. A legtöbb fodrászat honlapján előre informálódhatsz az árakról, így kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Ha festve, vagy dauerolva van a hajad, ne aggódj, a meleg ollóval vágott haj mindenképpen egészségesebb lesz!

Nagyobb szöveg